9 DAGAR SENARE...

Hej och förlåt för den sämsta uppdateringen på länge tror jag :O
Iallafall så har jag kommit hem från Kupolen för ett tag sedan och jag köpte faktiskt en jacka från H&M kan lägga in en bild lite senare :)
Och imorgon och på torsdag är jag ledig från skolan för vi har utvecklingssamtal fast vi har ju fått hemuppgifter ,men lediga är vi iallafall så det blir en kort vecka det här! ;)

( Jackan är typ militär grön och man kan ta ut luvan/huvan där dragkedjan är)

Ha det bra!

Kram Emelie


I WILL BE POPULAR

Hej var det nån som såg Melodifestivalen igår? :) Jag gjorde det iallafall och förvånad blev man direkt inte men jag tyckte det var bra och jag tror att det kommer gå hem i Eurovision efter sveriges och de andra ländernas röster och ENLIGT MIG :P  Och i år kommer vi allafall vara med i Eurovision ;)
Men dagen har varit som följande: jag har pluggat till ett Nationellt prov i no vi har nästa vecka på onsdag , och vi har också spanska prov nästa vecka så det är mktmktmkt!
Men nu ska jag ta mig kvällsmat innan solsidan börjar och hur kan man inte älska OVE hahahah :D

FÖRESTEN IMON ÄR JAG ELLER TYP ALLA SOM GÅR GRUNDSKOLA LEDIGA SKÖNT!

Ha de gött Kram Emelie


LÅT TIPS!

Hej skönt att denna vecka gick snabbt så man får helg nån gång, lite iallafall måste plugga till 2 till NATIONELLA PROV som blir nästa vecka i no och spanska :S Men det var inte det jag skulle skriva , egentligen skulle jag lägga in ett youtube klipp på en låt som jag tkr är så sjukt bra Men det funkar inte så jag får prova lägga in en länk istället :P

http://www.youtube.com/watch?v=k3bzXdW-7AQ

Kram Emelie


FETTISDAGEN!

Idag är det fettisdagen å det kan man väl inte missa så därför ska jag snart ta mig en VANILJ SEMLA :)
Det här blev ett kort inlägg bestämde jag mig för.



(Fast egentligen så trodde jag redan att fettisdagen redan hade varit så jag åt en semla förra veckan hehe)

Ha en bra dag Kram Emelie


FREDAGS SHOPPING

Har precis ätit och är påväg ner till kupolen ,så ser min dag ut :)

Kram Emelie


RECENSION

  

HejHej kan väl börja med att säga att jag såg "I know who killed me" och den var urkass. Det handlar om Aubrey (Lindsay Lohan) som blir kidnappad och man tror att hon är död ,men sen httas hon och när hon vaknar upp på sjukhuset så känner hon inte igen någon och säger att hon inte är Aubrey utan är Dakota. och blablablabla fortsättningen är helt psyko , den var verkligen INTE bra.

Har inget planerat idag ännu, men vi får se vad som händer :)

Kram Emelie

RSS 2.0